Varför ska jag välja Curcuma istället för ren gurkmeja?

Gurkmeja pulver ekologisk ingefära antiinflammatorisk

Kort sagt för att Curcuma är ger en bättre effekt än ren gurkmeja.

Hur kan det vara så? Jo, Curcuma är specifikt sammansatt för att öka biotillgängligheten och därmed den antiinflammatoriska effekten. Den är fullproppad med några av våra bästa antioxidanter. 

Genom att välja Curcuma får ni högkvalitativ gurkmeja i en unik antiinflammatorisk formula tillsammans med 9 andra antiinflammatoriska och effekthöjande ingredienser. 

Vi har valt att använda oss av gurkmeja i pulverform för att få en så ren produkt som möjligt. Den aktiva beståndsdelen i gurkmeja heter curcumin  och har över 7000 vetenskapliga artiklar bakom sig. Studier har tillskrivit curcumin en rad olika hälsofördelar, såsom att bibehålla normalt immunsystem, normal mag/tarm och matsmältningsfunktion.

Gurkmeja, ceylonkanel, ingefära och de andra ingredienserna i vår unika formula är dessutom fullt av kraftfulla naturliga antioxidanter vilka hjälper till att skydda cellerna från skada. Läs mer om vad forskningen säger här.  

Vår gurkmejan är av premiumkvalitet och vi har krav på att det ska vara minst 4% curcumin, ofta är den högre. Kroppen har svårt att tillgodogöra sig curcuminet och behöver till exempel peppar och fett för att öka förmågan att ta upp och tillgodogöra sig effekten av curcumin. Svartpeppar finns såklart i vår mix och likaså fett i form av kokosmjöl.  

Dessutom är Curcuma garanterat 100% ekologiskt, veganskt och helt utan tillsatser!

Av den anledningen rekommenderar vi Curcuma! 

Curcuma ska alltid kombineras med en varierad och för övrigt hälsosam kost.

Köp din unika gurkmejamix Curcuma nu. gurkmeja ingefära kanel gurkmejashot